'En rahatsız takım Beşiktaş!'

Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'En rahatsız takım Beşiktaş!'
06 Mart 2021 - 21:39 - Güncelleme: 07 Mart 2021 - 02:52
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Sergen Yalçın, "Bana göre müthiş oynadık. Özellikle 2. yarıdaki oyunumuz. İlk yarıda rakip çok kapandı. Oyunun 2. yarısında 2-0'ı bulduktan sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladık, 3-0, 4-0'ı çok kolay bulabilirdik. Son haftalarda oynadığımız en rahat maçtı." dedi.

'Çok iyi savunma yaptık'

Sergen Yalçın sözlerini, "90 dakika boyunca rakibin tek pozisyonu yok kalemizde. Bir tane pozisyon veriyoruz maçta, dışarıda konuşulan sanki 20 tane pozisyon verdik. Verdiğimiz pozisyon sıfır. Tesadüfen oluşan bir penaltı ve son dakikada çaprazdan vurulan bir top. Çok iyi savunma yaptık" ifadeleriyle sürdürdü.

'4 sarı kart yaptı bizi'

Hakemlerle ilgili de çarpıcı yorumlar yapan 48 yaşındaki teknik adam, "Hakemlerle ilgili herkes konuşuyor. Kart bekliyoruz bazen, göstermiyorlar. Geçen hafta, hakem çok kötüydü, bir sarı kart göstermedi. Biz kazanıyoruz, bir şey söylemiyoruz. Kötü oynayan, sürekli hakeme itiraz ediyor. Bizim rakipler de bunu yapıyorlar. Bugün ekstrem şeyler olmadı, iyi yönetti. Bir pozisyonda sesimizi yükselttik, Mete hoca da sarı kart gösterdi. 3 sarı kartım vardı, biliyordu herhalde, sağ olsun 4 sarı kart yaptı bizi. Hakem ve VAR'dan en rahatsız olması gereken takım Beşiktaş" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum