Enes Ünal'dan Villarreal'e söz

Milli gururumuz Enes Ünal, yeni kulübü Villarreal’e her şeyini vereceğini açıkladı. Milli yıldız, “Bu sezon kaç gol atacağımla ilgili sayı sözü veremem ama her zaman takım için her şeyimi vereceğimi söyleyebilirim” dedi.

Enes Ünal'dan Villarreal'e söz
12 Temmuz 2017 - 23:52

La Liga’nın ünlü kulüplerinden Villarreal ile 5 sezonluk sözleşme imzalayan ve 8 Temmuz'da takımla yeni sezon hazırlıklarına başlayan milli futbolcu Enes Ünal bugün basına tanıtıldı.

Vila Real kentindeki tanıtımda konuşan Enes, “Burada olmaktan mutluyum. Bu sezon kaç gol atacağımla ilgili sayı sözü veremem ama her zaman takım için her şeyimi vereceğimi söyleyebilirim” ifadesini kullandı.

KAHVECİ İMASI

Geçmişte Villarreal forması giyen Nihat Kahveci (2006-2009) ile konuştuğunu ima ederek kulübü çok kişiye sorduğunu ve bilgi sahibi olduğunu belirten genç yetenek, “Villarreal'e gelme opsiyonunu kullandığım için memnunum çünkü burası benim için mükemmel bir kulüp” dedi.

“HOŞ GELDİN ENES ÜNAL”

20 yaşındaki milli yıldızımız ayrıca en kısa zamanda İspanyolca öğrenme sözü verdi.

Villarreal Kulübü Başkanı Fernando Roig ise tanıtım töreninde, “Villarreal'e hoş geldin Enes. Senden çok fazla şey bekliyoruz ve umarım uzun yıllar burada kalırsın” diye konuştu. 

Bu arada tanıtım sırasında Türkçe olarak “Hoş geldiniz Enes Ünal” yazılması dikkatlerden kaçmadı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum