Enes Ünal için bir iddia daha

Önce Valencia ile anlaştığı iddia edilen Enes Ünal için bir iddia daha geldi. İddialara göre milli futbolcu, gelecek sezon Villarreal forması giyecek.

Enes Ünal için bir iddia daha
27 Mayıs 2017 - 12:46 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 12:51

Sezonu Twente formasıyla müthiş bir performans göstererek noktalayan Enes Ünal için transfer iddiaları arka arkaya geliyor. Hollanda'da attığı gollerle yıldızını parlatan 20 yaşındaki futbolcu için öncelikle Valencia'ya gidecek haberleri ortaya atılırken son iddia Fanatik'ten geldi. Gazetenin haberine göre milli oyuncu gelecek sezon Villarreal'de forma giyecek. 

SERBEST KALMA BEDELİ 40 MİLYON EURO OLACAK

İddialara göre Enes'i kiralık olarak kadrosuna katacak İspanyol ekibi, oyuncunun serbest kalma opsiyonunu kullanmak isterse 40 milyon euro'luk bir bedel ödeyecek. 

DORTMUND VE LILLE'İN TAKİBİNDE

Hollanda Eredivisie'yi 7. sırada tamamlayan Twente'de Enes, 32 maçta 18 gol atarak kendi takımının en skorer ismi olurken gol krallığı yarışında da ilk 5'te yer aldı. Bu performansıyla başta Borussia Dortmund ve Lille olmak üzere adı birçok büyük kulüple anılan genç forvetin geleceği netlik kazanmazken ortaya atılan iddiaların ardından menajeri Batur Altıparmak açıklamalarda bulundu.

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

Twitter'dan paylaşım yapan Altıparmak, "Enes Ünal, kariyeri için Manchester City ile görüştükten sonra karar verecek. Şu an için anlaştığı hiçbir kulüp yok. Kamuoyunun bilgisine" ifadelerine yer verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum