Enes Ünal'ın dudak uçuklatan bonservis bedeli

Manchester City ile Villarreal arasında yapılan sözleşmenin maddeleri ortaya çıktı. Bu sözleşmeye göre, Enes Ünal’a talip olacak herhangi bir kulüp servet ödemek zorunda kalacak.

Enes Ünal'ın dudak uçuklatan bonservis bedeli
07 Haziran 2017 - 15:30

Türk futbolunun yurt dışındaki en önemli temsilcilerinden biri olan Enes Ünal’ın Villarreal ile yaptığı sözleşmedeki gizli maddeler ortaya çıktı.

2015-2016 sezonunda Bursaspor’dan Manchester City’ye 3 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Hollanda Eredivisie ekibi Twente’de kariyerinin zirvesine çıkarak tüm Avrupa’nın ilgisini çeken Enes Ünal için rekor bonservis bedeli belirlendi.

Geçen hafta Manchester City’den La Liga takımı Villarreal’e 15 milyon Euro’luk bonservis ile transfer olan milli yıldız için belirlenen yeni değer dudak uçuklatıyor.

MANCHESTER CITY İÇİN İNDİRİMLİ

Villarreal ile Manchester City arasında imzalanan sözleşmeye göre, Manchester City Enes Ünal’ı ilk yıl geri almak isterse 32 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu bedel, Premier Lig ekibinin ikinci yıl talip olması durumunda 34 milyon, üçüncü yılda da 36 milyon Euro olarak belirlendi.

Enes Ünal’ı başka herhangi bir kulübün istemesi durumunda Villarreal’e 50 milyon Euro bonservis bedeli ödemek durumunda kalacak.

Kaynak: beIN Sports

YORUMLAR

  • 0 Yorum