Enes Ünal'ın Valencia ile anlaştığı iddia edildi

Sezonu Twente'de tamamlayan milli futbolcu Enes Ünal'ın gelecek sezon kiralık olarak Valencia forması giyeceği açıklandı. Ancak daha sonra menajerinden aksi yönde açıklamalar geldi.

Enes Ünal'ın Valencia ile anlaştığı iddia edildi
26 Mayıs 2017 - 22:05 - Güncelleme: 26 Mayıs 2017 - 22:13

Bonservisi Manchester City'de olan Enes Ünal'ın önümüzdeki sezon Valencia'da kiralık olarak top koşturacağı iddia edildi. Sezonu Twente'de 33 maçta attığı 19 golle müthiş bir performansla tamamlayan 20 yaşındaki yıldızımız, Eredivisie'nin en skorer beş futbolcusundan biri olmayı başardı.

2015-2016 başında 3 milyon Euro bedelle Bursaspor'dan Manchester City'ye transfer edilen Enes, ilk sezonunda NAC Breda ve Genk'e kiralandıktan sonra bu sezonu Twente'de geçirdi. Hollanda'daki müthiş performansıyla başta Alman devi Borussia Dortmund ve Fransız ekibi Lille olmak üzere birçok kulübü peşine takan milli futbolcu, Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre bir dönem Fenerbahçe forması giyen Portekizli yıldız Luis Nani ile birlikte Valencia'da top koşturacak.

2014 yılında Singapurlu iş adamı Peter Lim tarafından satın alınan ve ciddi bir yatırım yapılan Valencia, beklenen başarıların çok gerisinde kaldı. Doğu İspanya ekibi, bu sezonu 46 puanla 12. sırada tamamladı.

Kadrosunda Ezequiel Garay ve Luis Nani gibi iki tecrübeli ismi barındıran Valencia; Munir El Haddadi, Simone Zaza, Mario Suarez ve Eliaquim Mangala gibi oyuncuları da kiralık olarak kadrosuna dahil etmişti.

BATUR ALTIPARMAK AÇIKLAMA YAPTI
 
Doğan Haber Ajansı'nın yaptığı 'Enes Ünal, Valencia'da' haberinin ardından Sporx'e açıklamalar yapan milli futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, "Herhangi bir kulüple görüşmemiz olmadı. Kimseden bir teklif de almadık" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum