Enes Ünal yeni takımını buldu

La Liga ekiplerinden Villarreal forması giyen Enes Ünal, ayrılığa hazırlanıyor. Villarreal, Getafe'nin Enes için yaptığı 9 milyon euroluk teklifi kabul etti.

Enes Ünal yeni takımını buldu
10 Ağustos 2020 - 11:13
Kariyerine La Liga'da devam eden Enes Ünal'ın yeni takımı belli oluyor. La Liga ekiplerinden Getafe, Enes Ünal'ın transferi için kulübü ve kendisiyle anlaşmaya vardı. Getafe'nin Enes Ünal'ın transferi için Villarreal'e yaklaşık 9 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Getafe, Enes Ünal transferini birkaç gün içerisinde açıklayacak.

Enes Ünal'ın kariyeri

2015 yılında 4.4 milyon Avro karşılığında Bursaspor'dan Manchester City'ye transfer olan Enes, beklediği forma şansını alamadı ve tecrübe kazanması için sürekli kiralandı. Sırasıyla Genk, NAC Breda, Twente'ye kiralanan Enes, 2017'de 14 milyon Avro karşılığında La Liga ekibi Villarreal'e transfer oldu. Villarreal Kulübü ile Mayıs 2017'de 5 sezonluk sözleşme imzalayan ve kiralık olarak ilk olarak Levante'de son iki sezon ise Valladolid'de forma giyen 23 yaşındaki Enes, gösterdiği performansla La Liga'da öne çıkan futbolculardan biri oldu.

Enes, La Liga'da kalmasında önemli pay sahibi olduğu Valladolid'de 35 maçta forma giyip, 6 gol attı. Milli futbolcunun, Kral Kupası'nda da 2 golü bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum