Enner Valencia yeni sözleşme için ilk şartı! 

Süper Lig’de bu sezon 20 golle krallık koltuğunda oturan ve Türkiye’de mutlu olduğunu dile getiren 33 yaşındaki Ekvadorlu, geleceğini garantiye almak istiyor. Fenerbahçe'nin 1 yıllık kontrat önerirken, Ekvadorlu yıldız ise 2 yıl olmasını istiyor.

Enner Valencia yeni sözleşme için ilk şartı! 
18 Şubat 2023 - 10:39 - Güncelleme: 19 Şubat 2023 - 16:59
Bu sezon golleriyle Fenerbahçe'yi sırtlayan Enner Valencia'nın geleceği merak konusu. Son olarak İtalyan ekibi İnter'in istediği iddiasıyla gündeme gelen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcular arasında olan Ekvadorlu yıldız, sarı-lacivertli ekipte kalmayı planlıyor.

Yönetim de Valencia ile devam etmeye kararlı. Ancak kontrat süresi taraflar arasında imzaların atılmasına engel oluyor. Fenerbahçe, 33 yaşındaki futbolcuya 1 yıllık kontrat veriyor.

1.8 milyon euro kazanıyor

Türkiye'de mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Valencia, yaşı nedeniyle geleceğini garanti altına almak istediği için sözleşmenin süresinin 2 yıla çıkartılmasını talep ediyor. Sarı-lacivertli takımda yıllık 1.8 milyon Euro kazanan 33 yaşındaki santrfor, yönetim isteğini kabul ettiği resmi imzayı atacak. Tecrübeli golcü, Süper Lig'de 20 golle krallık yarışında liderlik koltuğunda oturuyor.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum