Erden Timur'un görüştüğü yıldız!

Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isterken, Erden Timur Belçikalı yıldız için görüşmelerini sürdürüyor.

Erden Timur'un görüştüğü yıldız!
06 Haziran 2023 - 11:09
Galatasaray'ın bu sezonki müthiş kadrosunun kurulmasında en büyük pay sahiplerinden biri Erden Timur’du. Timur, şampiyonluk kutlamasına elinde telefonla biriyle görüntülü görüşme yaparken çıktı ve karşıdaki kişiye atmosferi izletti.

Fanatik'te yer alan habere göre Erden Timur’un görüştüğü kişinin, Galatasaray’ın transferi için yoğun çaba sarf ettiği Belçikalı yıldız Youri Tielemans'dı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Leicester City ile sözleşmesi sona eren Youri Tielemans'ı kadrosuna katmak istiyor.

Yıldız oyuncunun Galatasaray'dan 4 yıllık sözleşme ve yıllık 3,5 milyon euro istediği iddia edildi. Belçikalı orta saha, 2018-2019 sezonunda Monaco'dan 40 milyon Euro karşılığında Leicester City'e transfer olmuştu. Youri Tielemans, İngiliz ekibiyle çıktığı 195 maçta 28 gol ve 26 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum