Eren Derdiyok'tan Galatasaray sözleri

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Eren Derdiyok, beIN SPORTS'a verdiği röportajında sarı-kırmızılı takımdaki günlerini anlattı.

Eren Derdiyok'tan Galatasaray sözleri
15 Temmuz 2021 - 18:22
Kariyerinde son olarak Pakhtakor forması giyen Eren Derdiyok, beIN SPORTS'a verdiği röportajında Galatasaray günlerinden bahsetti.

33 yaşındaki golcü oyuncu Galatasaray'a transfer süreci hakkında da konuşan Eren Derdiyok, ''Leverkusen'e ilk gittiğimde Galatasaray'la hazırlık maçı yapmıştık, çok iyi oynamıştım. 2008 yılında, Adnan Polat'la Basel'e geldiğinde konuşmuştuk. Orada 'Galatasaray'da oynamak herkese nasip olmaz.' açıklamam olmuştu. 'Gel, seni büyük forvet yapalım.' demişlerdi. Ben ise Avrupa liglerinde kendimi yetiştirip hazır bir futbolcu olarak Galatasaray'a gelmek istedim. Genç futbolcu olarak gelip, beklentiyi karşılayamazsam hem kulüp için hem de benim için üzücü olurdu'' dedi.

Fatih Terim'e teşekkür eden ve sarı-kırmızılı takımdan ayrılış sürecini anlatan golcü oyuncu ''İlk yılımda iyi bir çıkış yakalamıştım, ilk 5 hafta goller attım ve çok iyi gidiyordum. Futbolda çıkışlar olduğu gibi düşüşler de olabiliyor. Fatih Hoca'nın gelişiyle ise takım artık sahaya çok daha farklı çıkmaya başladı. Çok güzel tecrübeler edindim, harika maçlar çıkardık. Hem yönetime hem de Fatih Hoca'ya çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'dan böyle ayrılmak istemezdim. Futbolda farklı kararlar verilebiliyor, futbolcular olarak buna saygı göstermemiz lazım'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum