Erling Haaland'ın kuzenini Molde kaptı

Önce RB Salzbur ardından Borussia Dortmund formasıyla müthiş bir performans sergileyen Erling Haaland'ın ardından, şimdi gözler kuzeninde! Haaland'ın 16 yaşındaki kuzeni Albert Braut Tjaland, Molde'ye transfer oldu.

Erling Haaland'ın kuzenini Molde kaptı
17 Haziran 2020 - 13:05 - Güncelleme: 17 Haziran 2020 - 19:08

Haaland’ın kuzeni’ni Molde kaptı! Sezon başında Molde’den RB Salzburg’a ve devre arasında da Borussia Dortmund’a transfer olan Erling Haaland’ın son dönemde popüler olmaya başlayan kuzeni Albert Braut Tjaland’I Molde kadrosuna kattı.

Haaland’ın izinden ilerleyen Albert Braut Tjaland, Bryne’dan Molde’ye transfer oldu. Henüz 16 yaşında olan ve Haaland gibi santrafor bölgesinde oynayan Tjaland, Molde akademisine katıldı.

Genç oyuncu Molde akademisine katılmasının ardından bunun sebeplerini de anlattı. Tjaland transferinin ardından Norveç basınına ‘Molde’yi seçtim çünkü çok iyi bir akademileri var. Benimle çok yakından ilgilendiler’ ifadelerini kullandı.

Akıllarda tek soru; Erling Haaland gibi olur mu?

Aslında bu sorunun cevabını vermek için çok erken. Albert Braut Tjaland henüz 16 yaşında ve gelişimini tamamlaması için önünde uzun bir yol var. Futbolun genetikle ilgisi varsa, Tjaland için umutlanabiliriz. Bir de Molde'nin genç yeteneklere önem vermesi var. Bu da Tjaland için büyük avantaj. Ancak Haaland kadar başarılı olacaksa bile bunun için biraz daha beklememiz gerekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum