Erman Toroğlu: "Sneijder gidince Selçuk konuşamaz"

Eski hakemlerden ve şu anda futbol yorumculuğu yapan Erman Toroğlu dün akşam oynanan Galatasaray-Demir Grup Sivasspor maçından sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu: "Sneijder gidince Selçuk konuşamaz"
26 Ağustos 2017 - 18:58

Erman Toroğlu, dün akşam oynanan Galatasaray-Demir Grup Sivasspor maçından sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'da kim vardı? Sneijder. Tudor onu bir anda gönderdi. Sen Sneijder'i gönderdiğinde Selçuk falan ağzını açamaz. Sneijder bile gidiyorsa biz neyiz ki dedi. Resmen lazımlığa oturdular. Sabri, Selçuk ve Sneijder gidecek dedi. İkisini gönderdi, birini oturttu. Bir karar vermen lazım. Verdiler bavulu yolladılar. Şimdi Sneijder'i konuşamıyoruz. Beyler savaşacaksınız dedi takıma. Ne kulübeye bakan var şimdi ne de rest çekebilen var. Türkiye'de işler çok değişik. Eşit davranılmıyor. Galatasaray elenince Tudor'a neler diyorlar. Aykut'a hiçbir şey yazılmıyor, sorulmuyor. Dün Fenerbahçe'ye bakıyorum Vardar maçına, bugün Galatasaray'a bakıyorum. Çok fark var. Galatasaray Arda'yı alırsa Arda bu takımı bozar. Selçuk ve Arda ikilisi bozar takımı. En fazla 4-5 haftada bozar"

YORUMLAR

  • 0 Yorum