Erol Bulut, Bjelica ve Fenerbahçe üçgeni

Fenerbahçe'de teknik direktör koltuğu için Nenad Bjelica ile Erol Bulut arasındaki belirsizlik devam ediyor. Bjelica birçok kez Fenerbahçe ile temas halinde olduğunu belirtmişti, Erol Bulut ise tek resmi teklifin Alanyaspor'dan geldiğini açıkladı. Peki Fenerbahçe'deki son durum ne?

Erol Bulut, Bjelica ve Fenerbahçe üçgeni
05 Haziran 2020 - 10:42 - Güncelleme: 05 Haziran 2020 - 12:56

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Fenerbahçe'de henüz yeni teknik direktör belirlenmedi. Her geçen gün isimler, adaylar, iddialar ve yeni açıklamalar geliyor. Sarı-lacivertli taraftarlar ve camia da bu durumun kısa süre içerisinde netlik kazanmasını istese de, süreç hemen sona ermeyecek gibi görünüyor.

Nenad Bjelica, Erol Bulut, Mircea Lucescu, Abdullah Avcı, Pellegrini ve birkaç tane daha farklı isim! Bu adaylar arasında en çok öne çıkan iki isim, Erol Bulut ve Nenad Bjelica... Bir kesime göre Dinamo Zagreb ile başarılı işlere imza atan Bjelica doğru isimken, bir kesim kulübü, ligi yakından tanıyan ve son yıllarda çalıştırdığı takımlardaki performansla dikkat çeken Erol Bulut'u doğru isim olarak görüyor.

'Gelen tek teklif Alanyaspor'dan'

Büyük bir sürpriz yaşanmazsa Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü bu ikiliden biri olacak ancak hangisi? Alanyaspor Erol Bulut'u bırakmak istemezken, Bulut büyük bir takım çalıştırmanın hayalini her teknik adam gibi kuruyordur. Bugüne kadar hakkında çıkan haberlerle ilgili fazla detaya girmeyen Erol Bulut kısa bir açıklama yaptı. Erol Bulut, 'Basında, sosyal medyada transferle ilgili haberler çıkıyor. Ama onların beni etkilemediğini söyleyebilirim, çünkü odaklandığım bir hedef var. Benim söylediğim net ve açık, gelen teklifleri en doğru şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum. Çünkü kariyer planlamamda önemli bir rol oynayacak. Şu anda kulübüm Alanyaspor'dan teklif var, onun üzerinde konuşuyoruz. Diğer kısma geldiğimizde şu an gelişen bir şey yok, bu konuda açık ve netim. Geldiğinde de en iyi şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum'  dedi.

Nenad Bjelica cephesi ise hala beklemede... Daha önce Fenerbahçe ile görüşmeler gerçekleştirdiğini söylemekten çekinmeyen Bjelica'nın sarı-lacivertli takıma gelmeye çok sıcak baktığı biliniyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Açıkçası bu soru birkaç hafta daha gündemde yer almaya devam edeceğe benziyor. Şu ana kadar Fenerbahçe cephesinden iki teknik adam için de bir resmi açıklama gelmedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum