Erol Bulut canlı yayında açıkladı!

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarını katıldığı televizyon programında değerlendirdi.

Erol Bulut canlı yayında açıkladı!
02 Haziran 2020 - 12:21 - Güncelleme: 02 Haziran 2020 - 15:44

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında adı geçen Erol Bulut, katıldığı bir programda hakkında çıkan iddialarla ilgili de kısa bir değerlendirme yaptı. Erol Bulut, geçtiğimiz akşam DİM TV’de Mehmet Ali Dim'in konuğu olurken geleceğiyle ilgili de konuştu.

Bir süredir teknik direktör arayan Fenerbahçe için listenin tepesinde yer alan isimlerden olan Erol Bulut, konuyla ilgili 'Fenerbahçe şu an için iyi gitmiyor. Birçok şeyin değişmesi lazım. Başkan Ali Koç ve yöneticiler yeni sezon ile ilgili mutlaka değişiklik yapacaktır. Ancak şu an için konuşmam yanlış olur' ifadelerini kullandı.

Kendisinin şu anda Alanyaspor'un teknik direktörü olduğunu ve fazla yorum yapmasının doğru olmayacağını dile getiren Bulut, 'Alanyaspor’un teknik direktörüyüm. Başka bir takımla ilgili konuşmam doğru olmaz' dedi.

Korona virüs arasının iyi değerlendirdiklerini de dile getiren Erol Bulut, lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe'de Erol Bulut dışındaki adaylar

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında Erol Bulut dışında, Nenad Bijelica, Abdullah Avcı, Aykut Kocaman, Mircea Lucescu, Pellegrini de bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum