Erol Bulut'tan maç sonu eleştirilere yanıt

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, Başakşehir'i 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Erol Bulut'tan maç sonu eleştirilere yanıt
23 Aralık 2020 - 21:57
Süper Lig'de Başakşehir'i 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Erol Bulut, "Kalemize ilk gelen top yine gol oldu. Oyunu bırakmadık. Mücadelemizi gösterdik. 8-9 eksiğimiz olmasına rağmen iyi oynadık. Sosa ve Gökhan sakattı, çok fazla değişiklik alternatifimiz yoktu ama iyi mücadele edip kazandık. Fenerbahçe her zaman hücum oynar düşüncesini sezon başından beri yapmaya çalışıyoruz. Çalışmamıza rağmen zaman zaman bunu uygulayamadık. Herkes galibiyet istiyor. Bunu en çok isteyen ben ve futbolcularım. Eksikler çoğaldığı zaman istediklerinizi bazen yapamıyorsunuz. Daha çok çalışacağız. Bugün 4-1 kazandık, rakip eksik kaldı ama 11-11 oynadığımızda da iyi baskı yaptık. Rakibe daha iyi baskı kurmamız gerekiyor. Pozisyon verme sayımızı düşürmemiz lazım." dedi.

'Zaman biraz uzadı'

Yapılan eleştirilere de yanıt veren Erol Bulut "Zor bir süreçten geçtik. Taraftarımız haklı olarak bizi ve futbolcuları eleştirdi. Medyadaki cümleleri ağzıma almak istemiyorum. Yeterince söz ve küfür işittik. Yeni kurulan bir takım. Yeni şeyler yapmaya çalışıyoruz ama bu bir süreç. Zaman alıyor. Bizde bu zaman biraz uzadı. 4 haftalık kamp süresi oldu. Takım da tam değildi. Yeni transferler bir anda gelemedi. Bunlar olunca oynamak istediğimiz futbol da gecikti. Bunu çalışmakla aşacağız. Bizi destekleyen ve desteklemeyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Erol Bulut sözlerini, "Mert Hakan haftalardır gol atmak istiyor. Üzerinde büyük yük var. Transfer dönemi zor geçti onun için. Bugün de gol attı ve bize geldi. Başarıları devam eder umarım." ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum