Erol Bulut'tan sürpriz karar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, geçen sezon beğenilmeyen Zanka için 'kalsın' raporu verdi.

Erol Bulut'tan sürpriz karar!
30 Ağustos 2020 - 11:07
Geçtiğimiz sezon takımda beğenilmediği için kiralık olarak gönderilen Zanka için Erol Bulut flaş bir karara imza attı. Hazırlık dönemindeki performansıyla dikkat çeken Danimarkalı savunmacı için sarı lacivertlilerin teknik patronu satılmasını ya da kiralanmasını istemedi. Bulut, önümüzdeki sezonda Zanka'dan yararlanmayı planlıyor.

Kiralıktan dönen Danimarkalı stoper Zanka antrenmanlarda adeta göz kamaştırırken, teknik direktör Erol Bulut’un bu oyuncudan da yararlanacağı, satılmasına veya kiranmasına izin vermeyeceği öğrenildi.

Bek problemi tamamen çözüldü

Özellikle geçen yıl büyük sorun yaşanan stoper mevkiine yapılan ve yapılması planlanan transferler, eldeki oyuncuları da hırslandırırken, yine geçen sezon büyük sorun yaratan sağ bek ve sol bek problemleri de büyük ölçüde giderildi.

Stoperde 'Yeni Lugano'

Stoper mevkiine alınan Lemos, kendisini “Teknik, hırslı, agresif ve topla çıkmayı seven bir stoperim” diye tanımlayınca akıllara Lugano’yu getirirken, bütün taraftarları heyecanlandırdı.

Sağ bekte Gökhan Gönül kampta büyük bir hırsla çalışırken, bu yıl adından çok bahsettireceği izlenimini verdi. Yönetimin uzun lig ve kupa maratonunu düşünerek sağ beke alternatif bir oyuncu aradığı da biliniyor.

Sol beke Caner Erkin ve Filip Novak’ı alarak güçlenen Fenerbahçe’de Erol Bulut’un nasıl bir sol kanat düşlediği antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında Novak’ın eksikliği nedeniyle anlaşılamadı. Görünen, sezona Caner’le başlanacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum