Ersin Destanoğlu için istenen ücret 15 milyon €

Beşiktaş'ta performansı ile her geçen gün adından söz ettiren ve Avrupa takımlarının radarına giren Ersin Destanoğlu için istenen bonservis ücreti belli oldu.

Ersin Destanoğlu için istenen ücret 15 milyon €
30 Ekim 2021 - 12:32 - Güncelleme: 30 Ekim 2021 - 13:42
Beşiktaş’ta ortaya koyduğu performansla her geçen maç daha da devleşen kaleci Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Fransa’dan Le10Sport’a göre uzun süredir Lyon ve Lille ile birlikte 20 yaşındaki file bekçisini takibe alan Nice’in, ocak ayında ciddi bir teklifle siyah beyazlıların kapısını çalacak.

Haberde, İngiliz ve İtalyan kulüplerinin de takip ettiği Ersin’in fiyatının her geçen gün yükselmesinin beklendiği de ifade edildi. Beşiktaş’ın Futbol şubesinden sorumlu asbaşkanı Emre Kocadağ, Ersin’e gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kafalarındaki bonservis bedelini de açıkladı.

''Ancak böyle bir teklif gelirse düşünebiliriz''

Geçen sezonki çifte şampiyonlukta büyük payı olan Ersin’in takım için çok önemli bir isim olduğunu ifade eden Kocadağ, “Böylesine genç ve yetenekli bir oyuncuyu ancak 15 milyon Euro civarında bir teklif gelirse satmayı düşünebiliriz” dedi. (Spor Arena)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum