Ersun Yanal: Herkes Samandıra'ya gelecek

18:00'de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelecek olan sarı-lacivertli takım, saat 19:00'da yeni yılın ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Ersun Yanal, sakat oyuncular dahil tüm takımı Samandıra'da görmek istediğini iletti.

Ersun Yanal: Herkes Samandıra'ya gelecek
01 Ocak 2019 - 13:50 - Güncelleme: 03 Ocak 2019 - 15:03

Yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal tüm takıma mesaj gönderdi.

18:00'de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelecek olan sarı-lacivertli takım, saat 19:00'da yeni yılın ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Ersun Yanal, sakat oyuncular dahil tüm takımı Samandıra'da görmek istediğini iletti.

Fenerbahçe'de Oğuz Kaan, Yiğithan, Alper Potuk, Michael Frey ve Şener Özbayraklı sakatlıkları yüzünden 2018'in son maçlarında forma giyememişlerdi.

Öte yandan Yanal'ın isteğiyle affedilen Nabil Dirar ve Aatıf Chahechouhe de takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Volkan sürprizi yaşanabilir

Kadro dışı durumu devam eden kaptan Volkan Demirel'in ise yarın menajeri Erdinç Şehit ile birlikte Samandıra'ya gelerek Ersun Yanal'la bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. Volkan'ın, Başkan Ali Koç'la da görüşme ihtimalinin olduğu ifade ediliyor.

AZ Alkmaar ile oynayacak

3 Ocak Perşembe günü Antalya'ya hareket edecek olan Fenerbahçe çalışmalarını Belek'te sürdürecek ve 11 Ocak'ta Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla bir hazırlık maçı oynadıktan sonra aynı gün İstanbul'a dönecek.

Ümraniyespor ve Bursaspor maçları

Sarı-lacivertli takım 2018'deki ilk resmi maçını ise  15-16 veya 17 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda deplasmanda Ümraniyespor'a karşı oynayacak.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısındaki ilk maçında ise 19-20 veya 21 Ocak'ta Bursa'da Bursaspor ile karşılaşacak.

Jailson takıma dönüyor

Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftası'nda Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Galatasaray derbisi sonrası çıkan olaylar yüzünden 8 maç ceza alan Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson'un cezası da tamamlandı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ersun Yanal'ın görev vermesi halinde Ümraniyespor maçında takıma dönebilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum