Ersun Yanal ilk idmanına çıktı

Yanal önce Damien Comolli ile bir araya geldi. Ardından futbolcular ve tesis çalışanlarıyla tanıştıktan sonra Skrtel'in doğumgünü kutlamasında takımla birlikte oldu.

Ersun Yanal ilk idmanına çıktı
16 Aralık 2018 - 00:11 - Güncelleme: 16 Aralık 2018 - 00:35

Spor Toto Süper Lig'in 16. Haftası'nda 17 Aralık Pazartesi akşamı BB Erzurumspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de Ersun Yanal ilk antrenmanına çıktı.

Önceki gece sözleşmesi TFF'ye gönderilen, dün de resmen 1.5 yıllık anlaşmanın yapıldığı duyurulan Yanal önce Damien Comolli ile bir araya geldi. Ardından futbolcular ve tesis çalışanlarıyla tanıştıktan sonra Skrtel'in doğumgünü kutlamasında takımla birlikte oldu. Daha sonra tecrübeli teknik adamla ilk idman gerçekleştirildi.

Saat 18.00’de başlayan antrenmanda koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas organizasyonun ardından antrenman bireysel çalışmalarla sonlandı.

İmza töreni salı günü

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Ersun Yanal'ın imza töreninin 18 Aralık Salı günü saat 14:00'te Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ndeki 1907 Tribünü'nde gerçekleştirileceğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum