Ersun Yanal'ın jokeri Nabil Dirar takıma dönüyor

Isla'nın Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı PFDK'dan aldığı 2 maçlık ceza sonrası arayışa giren teknik direktör Ersun Yanal, çözümü Dirar ile buldu.

Ersun Yanal'ın jokeri Nabil Dirar takıma dönüyor
15 Kasım 2019 - 21:53 - Güncelleme: 16 Kasım 2019 - 15:46

Milli maç arasının ardından Süper Lig'in 12. Hafta maçında deplasmanda BtcTürk Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor.

Sarı-lacivertli takımda sezon başından beri joker gibi görev yapan Nabil Dirar yeniden ilk on bire dönüyor...

Isla'nın Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı PFDK'dan aldığı 2 maçlık ceza sonrası arayışa giren teknik direktör Ersun Yanal, çözümü Dirar'ı sağ bekte oynatmakta buldu.

Bu sezon Hasan Ali'nin yokluğunda sol bekte iyi performans gösteren Faslı futbolcu, bu kez de Isla'nın yerine sağ bekte görev alacak.

Tecrübeli teknik adam Dirar'ın savunma performansı dışında hücum zenginliğine de katkı sağlayacağına inanıyor.

Vedat, Emre ve Kruse'nin durumu

Milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat oyuncuların durumu da yakından takip ediliyor...

Milli takım aday kadrosundan çıkarılan Vedat Muriqi ile tedavisine devam edilen Max Kruse'nin Yeni Malatyaspor deplasmanına yetiştirilmesine çalışılıyor.

Bu iki oyuncu da çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak gerçekleştiriyor.

Teknik direktör Ersun Yanal iki oyuncunun durumu ile ilgili de sağlık heyeti ile sürekli görüşüyor ve risk alınmadan tamamen sağlıklı bir şekilde dönmeleri için gerekli uyarıları gerçekleştiriyor.

Sakatlığı tam geçmediği için İzlanda maçında oynamayan ve Andorra maçı öncesi aday kadrodan çıkartılan Emre Belözoğlu'nun ise uygulanacak özel programın ardından Yeni Malatyaspor'a karşı forma giymesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum