Ersun Yanal'ın prensleri

Ersun Yanal, bu sezon oynanan tüm karşılaşmalarda 2 futbolcuya 90 dakika şans verdi. Joao Pereira ve Emmanuel Mas, Trabzonspor'un vazgeçilmezleri haline geldi. Ersun Yanal'ın büyük önem verdiği oyuncular var.

Ersun Yanal'ın prensleri
14 Eylül 2017 - 13:43 - Güncelleme: 14 Eylül 2017 - 14:24

Ersun Yanal, bu sezon oynanan tüm karşılaşmalarda 2 futbolcuya 90 dakika şans verdi. Joao Pereira ve Emmanuel Mas, Trabzonspor'un vazgeçilmezleri haline geldi. Ersun Yanal'ın büyük önem verdiği oyuncular  var.

Ersun Yanal, iki futbolcuya da tüm maçlarda 90 dakika şans verirken, Joao Pereira ve Emmanuel Mas'ın iyi performansı da gözlerden kaçmıyor. Sezon başında takıma katılan Kamil Ahmet Çörekçi ve altyapıdan çıkan Abdurrahim Dursun ise formayı bu ikiliden alabilmek için idmanlarda ekstra çalışmalar yapıyor.

Ersun Yanal, takımın yeni transferi Jose Sosa'yı henüz düzenli antrenmana katılmadan ilk 11'de oynattı. Arjantinli futbolcu, karşılaşmada gösterdiği performans ile Ersun Yanal'ı yanıltmadı. Ersun Yanal, hırsı ve takım ruhuna katkısı nedeniyle Olcay Şahan'ı da takımın önemli bir parçası olarak görüyor. Özellikle genç oyunculara Olcay'ın sahip çıkması, takım içindeki önemini arttırıyor.

Trabzonspor'un geleceği olarak görülen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Ersun Yanal'ın planlarında önemli bir yere sahip. Ersun hoca, iki genç oyuncuyu da Trabzonspor'un geleceği olarak gördüğü gibi bugününün de kilit isimleri olarak görüyor. Günümüz futbolunda 18 yaşında futbolcular büyük kulüplerde dahi ilk 11 oynayabiliyorken bunu Türkiye'de de uygulamak istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum