Ersun Yanal rotasyona gidiyor

Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli ekipte, Garry Rodrigues, Victor Moses ve Hasan Ali Kaldırım bugünkü antremanda takımla birlikte çalıştı.

Ersun Yanal rotasyona gidiyor
14 Ekim 2019 - 20:45 - Güncelleme: 15 Ekim 2019 - 20:31

Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Süper Lig'in 8. Hafta maçında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal sakatlığı atlatan oyuncuların hazır hale gelmesiyle rahat bir nefes aldı.

Sezon başından beri joker görevi üstlenen Faslı kanat oyuncusu Nabil Dirar'ın fıtık ameliyatı olması ve Kaptan Emre Belözoğlu'nun Arnavutluk milli maçında sakatlanmasının ardından kadroda daralma tehlikesiyle karşı karşıya kalan sarı-lacivertli ekipte, Garry Rodrigues, Victor Moses ve Hasan Ali Kaldırım antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Sezon başında sakatlık geçiren, ardından sadece Bursaspor'la oynanan hazırlık maçında forma şansı bulan Serdar Aziz'in de hazır hale geldiği ve görev beklediği belirtiliyor.

Ersun Yanal'ın Denizli deplasmanında bu dört ismi de kadroya alması ve son durumlarına göre ilk onbirde şans vermesi bekleniyor.

Emre, Zajc ve Dirar takıma katıldı

Öte yandan milli takımlarda bulunan Emre Belözoğlu, Miha Zajc ve çift taraflı sporcu fıtığı operasyonu geçiren Nabil Dirar takıma dahil oldu.

Sarı-lacivertli ekipte Slovenya Milli Takımı'nda bulunan Mihj Zajc takıma dahil olarak çalışmalara başladı. A Milli Takım'da yer alan ve sol kaburgasında kırık tespit edilen Kaptan Emre Belözoğlu ile çift taraflı sporcu fıtığı operasyonu geçiren Nabil Dirar ise takıma katılarak tedavileri başladı.

Fenerbahçe'de kasığında ağrı bulunan Max Kruse ise çalışmalarını özel porgram dahilinde sürdürdü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum