Ersun Yanal: Sezonun özeti gibi maç oldu

Haftaya oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili de Yanal, şunları söyledi: “O farklı bir atmosfer, farklı bir gelenek, farklı bir ortam. Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki Galatasaray maçları bayram havasında geçer. Festival gibidir. Kadıköy bu konuda iyi hazırlanır. İyi atmosfer yaratır. O maçın etkisi daha farklıdır. Geceye futbol damgası vuran ve iyi neticeyle ayrıldığımız maç olsun.”

Ersun Yanal: Sezonun özeti gibi maç oldu
07 Nisan 2019 - 19:35 - Güncelleme: 07 Nisan 2019 - 19:39

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal 1-1 biten MKE Ankaragücü maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Yanal'ın açıklamaları şu şekilde: 

“Futbol, gol. Golü attığınızda işler kolaylaşıyor ve istediğiniz gibi gitmeye başlıyor. Bugün en büyük sorun, goldü. Takımın gol pozisyonuna girme konusunda bir sıkıntısı yok ama bunu sonlandırma konusunda sıkıntılıyız. Geldiğin noktayı değiştirebilmek için gol atman gerekiyor. Maalesef bizde bu konuda çok becereli değiliz” dedi.Yedikleri golle ilgili de Yanal, “Ofansif konsantrasyon sonundaki geçişlerde oldukça zayıfız. Bu kalite ile ilgili değil. Tamamen defansif geçişin yarattığı etki. Biz bu geçişlerdeki konsantrasyon dağınıklığını gideremiyoruz ama bize gol lazım. Biz gol için oynayacağız. Baskılı oynayacağız.  Fenerbahçe gibi oynayacağız. Kendi sahamızda gibi oynayacağız diyoruz ama maalesef bu geçişleri düzeltemiyoruz. Bir taraftan da gol atmak zorundayız. 11-12 gol pozisyonumuz var. Öne geçebileceğin pozisyonları atamazsan, defansif konsantrasyon bozuluyor. Bu senenin özeti gibi bir maç oldu.” 

Haftaya oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili de Yanal, şunları söyledi: “O farklı bir atmosfer, farklı bir gelenek, farklı bir ortam. Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki Galatasaray maçları bayram havasında geçer. Festival gibidir. Kadıköy bu konuda iyi hazırlanır. İyi atmosfer yaratır. O maçın etkisi daha farklıdır. Geceye futbol damgası vuran ve iyi neticeyle ayrıldığımız maç olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum