Ersun Yanal Vagner Love'ı istiyor

Yeni sezonda 50. Kuruluş yılını kutlayacak olan Trabzonspor’da transfer harekatı sürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal, “Bize 50. yılda direkt katkı verecek oyuncular lazım” diyerek kast ettiği Vagner Love’un kadroya dahil olmasını bekliyor.

Ersun Yanal Vagner Love'ı istiyor
08 Haziran 2017 - 09:22

Müthiş bir grafik çizdiği sezonun ikinci yarısındaki performansı Avrupa kupalarına katılmaya yetmeyen Trabzonspor’da yeni sezonda kutlanacak 50. Kuruluş yılı için iddialı bir kadro kurma hazırlıkları devam ediyor. 

Önümüzdeki sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen bordo-mavililer, transfer çalışmalarına hız verdi.  Serdar Taşçı’yı imzaya bırakan, Zoran Tosic ve N’Diaye konusunda ciddi mesafe alan Karadeniz temsilcisi, forvette ise tercihini sezonun gol kralından yana kullanmaya hazırlanıyor. 

“LİGİ TANIYOR”

Trabzonspor, sezonu Alanyaspor’da 23 gol atarak gol kralı olan Vagner Love için ciddi şekilde çalışma yürütüyor. 32 yaşındaki Brezilyalı yıldıza yıllık 2 milyon euro, kulübü Alanyaspor’a ise 3 milyon euro teklif götürmeye hazırlanan bordo-mavililerde, teknik patron Ersun Yanal da yıldız santrforla ilgili olumlu görüş belirtti. 

Yönetimle görüşen Karadeniz temsilcisinin hocası, Fanatik’in haberine göre,  “Bize 50. yılda direkt katkı verecek oyuncular lazım. Vagner Love’un kalitesi ortada. Ligi de artık tanıyor. Bu çok önemli bir avantaj. Alternatiflerimiz var ama ligi tanıması daha az risk demek” dediği iddia edildi. 

AKBABA DA LİSTEDE 

Özellikle bitiriciliği olan bir forvete ihtiyaç duyduklarını belirten Yanal’ın, “Gelmek istiyorsa kaçırmayalım. Tam aradığımız golcü” öğrenildi. 

Vagner Love’un yanı sıra Karadeniz temsilcisinin Alanya’dan istediği bir diğer oyuncu da orta sahanın beyni genç Emre Akbaba olduğu gelen haberler arasında.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum