Erwin Koeman: Ben Cocu ile hiç görüş ayrılığı yaşamadım

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Galatasaray derbisi sonrası maç sonu açıklamalarda bulundu.

Erwin Koeman: Ben Cocu ile hiç görüş ayrılığı yaşamadım
03 Kasım 2018 - 00:09

Galatasaray derbisi sonrası Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman'ın açıklamarı şu şekilde:

"Koray Şener, taraftarımız, maçın ilk yarısında kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüm bu haberden dolayı. Bence bu durum futboldan çok daha önemli."

"Bir oyun planımız vardı ve işe yaradı. İlk yarıda daha iyi pozisyonları biz ürettik, duran top sonucu rakibimiz 1-0'ı buldu. Sonrasında da planımızı sürdüreceğiz dedik. Oyuncularımız aynı planı sürdürdüler."

"İkinci yarı erken gol yedik. Sonrasında rakibin geri çekildiğini gördük. Topun bizde kalmasını daha iyi şekilde sağladık ve daha çok fırsat bulduk. 3-2'yi de bulabilirdik, kazanamadığımız için üzgünüm çünkü gerçekten kazanabileceğimiz bir maçtı."

"Ben Cocu ile hiç görüş ayrılığı yaşamadım çünkü birinci hoca oydu. Her zaman saygı duydum. Sizin için Valbuena belki sürprizdi ama ben bu yüzden futbol antrenörüyüm."

"Geleceğimle ilgili karar verecek tek kişi başkanımız. Ben ve Cris, işimizi yapacağız ve kazanmaya çalışacağız. Bir zaman gelecek ve duyacağız ne kadar devam edeceğimizi, pazartesi, gelecek hafta veya gelecek ay olabilir. Şu an işimizi yapmaya çalışıyoruz sadece."

YORUMLAR

  • 0 Yorum