Erzurumspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 30. haftasında BB Erzurumspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Erzurumspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler
14 Mart 2021 - 01:23
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 30. haftasında Erzurumspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Kazım Karabekir Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Erzurumspor: Szumski, Bergdich, Schwechlen, Teikeu, Murat, Boumal, Rashani, Osman, Chahechouhe, Cenk, El Kabir.

Trabzonspor:Uğurcan, Hüseyin, Edgar, Hosseini, Marlon, Parmak, Bakasetas, Ekuban, Yunus, Nwakaeme, Djaniny

Zirve yarışında Alanya darbesi

Sezona beklentinin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor'da üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Newton ile yollar ayrıldı. Özellikte Kasımpaşa karşısında 3-1 öne geçmişken sahadan puansız ayrılmak, İngiliz teknik adamın sonu oldu. Milli arada Abdullah Avcı ile anlaşan bordo-mavililer, BB Erzurumspor maçında 3 puanla ayrılmayı başardı. Yeni teknik adamla beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor, Ankara'dan galibiyetle tek golle galibiyeti aldı ve 2'de 2 yaptı. Yine de savunma oturtmayı başaran Avcı, henüz hücum konusunda takımını belli bir seviyeye getiremedi.


Son hafta Sivasspor'a yarım pozisyon vermelerine karşın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmaktan kurtulamadılar. Avcı'nın öğrencileri, Adana Demirspor'a elenerek de kupada büyük hayal kırıklığı yaşadılar. 

Ancak Karadeniz derbisinde 1-0 geriye düşmelerine rağmen Rizespor'u 2-1 mağlup etmeleri takımı gelecek adına umutlandırırken Hatay deplasmanında zor zorlanmalarına karşın sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmaları yeniden zirveyi hedeflemeleri için ışık oldu.

Son maçta Galatasaray'ı konu keden Karadeniz ekibi, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla birlikte Avcı'nın 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Ancak bordo-mavililer, derbi sonrası bir kriz yaşamadı ve Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 yenmeyi başardı. Böylece bu sezon İstanbul kulüplerine karşı ilk galibiyeti de aldılar. Trabzonspor, Göztepe'yi de tek golle geçerek 6 puanı cebine koydu. Ancak seri Antalyaspor karşısında 1-1'lik sonuçla sona erdi. Bordo-mavililer, sonrasında Konyaspor'u 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederken Gençlerbirliği'ni de deplasmanda 2-1'lik skorla devirmeyi başardı

Bordo-mavililer, sonrasında çıktığı Başakşehir, Beşiktaş, Denizlispor, Yeni Malatyaspoır ve Gaziantep FK maçlarını da kazanarak üst üste 5 galibiyet aldı ve zirveyle puan farkını 6'ya kadar düşürmeyi başardı. Karadeniz ekibi, Başakşehir'i mağlup etmesine karşın sonrasında puanları eşitleme fırsatını tepti ve sarı-lacivertlilere 1-0 mağlup oldu. Sonrasında ise Kasımpaşa'yı yenmelerine karşın Alanyaspor karşısında 3-1'lik mağlubiyet alarak zirvenin 12 puan gerisinde kaldılar.

Trabzonspor 6-1 önde

Trabzonspor ile BB Erzurumspor arasında oynanan son 8 maçın 1'i berabere sonuçlandı. Bordo-mavililer 6 karşılaşmayı kazanırken Erzurum ekibi sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum