Eski dostlar düşman oldu

''Sahada hangi iki oyuncu tartışma içine girmeyecek?'' diye sorulsa, birçok futbolsever düşünmeden Oğuzhan ve Van Persie derdi

Eski dostlar düşman oldu
05 Şubat 2017 - 10:35

''Sahada hangi iki oyuncu tartışma içine girmeyecek?'' diye sorulsa, birçok futbolsever düşünmeden Oğuzhan ve Van Persie derdi. Fakat bu söylem bugün itibariyle sanıyoruz ki tarihe karıştı.

Arsenal yıllarından çok iyi dostlukları olan ve kulüp bazındaki arkadaşlıkları bitse de bu dostluğu gerçek hayatlarına taşıyan iki ismin bugünkü kavgası aslında derbinin genelinde ateşi yakan ilk kıvılcım oldu. Maç içindeki gerilimin devam etmesi de ''Bu ikilinin arasında bir sorun mu var?'' söylemlerini akıllara getirdi.

VAN PERSIE, GOL SEVİNCİNİ OĞUZHAN'LA PAYLAŞTI (!)

Transfer süreçlerindeki karar aşamalarında bile birbirinden bilgi alan bu ikili ne oldu da böyle bir duruma geldi, şaşırtıcı. Robin van Persie attığı golden sonra Oğuzhan'ın önünde bu golü kutlaması ve nazire yaparcasına hareketleri, bu yaşananların üstüne amiyane tabirle krema oldu. Bu golün ardından ve maçın bitiş düdüğüyle sona ermesini arzu ettiğimiz bu tartışma ise maç sonu röportajlarına kadar gitti ve hakikaten bugün bu olaya gözleriyle tanıklık eden herkesi şaşırttı.

Bu maç sebebiyle mi yoksa aralarında başka bir sorun mu var bilinmez ama gerçekten bu dostluğun Ada sınırlarını aşıp Türkiye'ye kadar gelmesini keşke korusalardı da sadece bir oyun olan futbolla gerçek hayat karıştırılmasaydı...

Analiz: Yağız Sabuncuoğlu