Eto'o: Beşiktaş taraftarını unutamıyorum

NTV Spor'da yayınlanan 'Güzel Oyun' programına konuk olan Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, Beşiktaş taraftarları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu

Eto'o: Beşiktaş taraftarını unutamıyorum
10 Şubat 2017 - 07:47

NTV Spor'da yayınlanan 'Güzel Oyun' programına konuk olan Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, Beşiktaş taraftarları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor'lu Samuel Eto'o, NTV Spor'da yayınlanan 'Güzel Oyun' programına konuk oldu. Barcelona'da oynadığı dönemde 2006 yılındaki Zaragoza maçını kendisine ırkçı tezahüratlar yapıldığı için unutamadığını vurgulayan Eto'o, o günlerde kendisine destek olan Beşiktaş taraftarına da minnet duyduğunu söyledi. Kamerunlu yıldız konuyla ilgili, "O dönem beni tanımayan Beşiktaş taraftarı çok büyük bir ders verdi. Irkçılıkla ilgili bana çok destek oldular. Bunu hayatım boyunca unutmayacağım. Muhteşemdi" ifadelerini kullandı. EN BÜYÜK DESTEK 'ÇARŞI'DAN Eto'o, 2006 yılında Barcelona'nın Real Zaragoza deplasmanında yaptığı karşılaşmada ırkçı saldırılara maruz kalmıştı. Topu her aldığında tribünlerden yükselen maymun seslerine dayanamayan Kamerunlu isyan ederek sahayı terk etmek istemişti. Ancak, daha sanra yıldız futbolcu daha sonra takım arkadaşları tarafından ikna edilmişti. Futbolculuğu döneminde ırkçılığa savaş Samuel Eto'ya o dönem en büyük desteği Beşiktaş taraftarı vermişti. Siyah beyazlıların taraftar grubu 'Çarşı', "Hepimiz Eto'o'yuz" pankartı açarak Kamerunlu'ya destek olmuştu. ADI BEŞİKTAŞ'LA ANILMIŞTI  Antalyaspor'da forma giyen Samuel Eto'nun adı devre arası transfer döneminde adı Beşiktaş'la da sıkça anılmıştı. Ancak transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmayınca Kamerunlu yıldız kırmızı beyazlılarda kadı.