''EURO 2024 daha farklı olacak''

Polonya karşısındaki yenilgisinin ardından A Milli Takım'da Mert Günok ve Kenan Yıldız açıklamalarda bulundu.

''EURO 2024 daha farklı olacak''
11 Haziran 2024 - 01:08
A Milli Takım'ın EURO 2024 öncesi Polonya'ya 2-1 mağlup olduğu hazırlık maçının ardından Mert Günok ve Kenan Yıldız açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli kalecimiz Mert Günok, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda daha iyi olacaklarını dile getirdi.

Mert Günok, Polonya yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, "İtalya maçında ve bugünkü maçta hocamız bazı denemeler yaptı. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bazı sakat oyuncularımız var. Mevkilerinde oynamayan oyuncular oldu bugün. Tabii ki kazanarak gitmek isterdik hazırlık maçlarında ama bu maçları kendimizi görmek için oynuyoruz. Denk takımlarla oynadık hazırlık maçlarında. Biz de galip gelebilirdik ama olmadı. Kamp da biraz şanssız başladı. Genel anlamda biraz daha eksik başladık diyebiliriz ama bunlar bahane değil. Şampiyona için az bir vaktimiz kaldı. Daha farklı olacağına inanıyorum bu kez. İnşallah galibiyetle başlarız'' dedi.

Genç oyuncularımızdan Kenan Yıldız ise yaptığı açıklamada, "Kolay bir maç değildi. Rakibimiz de fena bir rakip değildi. Kazanmak istiyorduk ama biliyorsunuz futbolda kaybetmek de var. Biz bir takımız ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağı" ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilecek haberler
EURO 2024 tahmin oyunu
EURO 2024 gol krallığı oranları
EURO 2024 tahminleri

YORUMLAR

  • 0 Yorum