EURO2020 aday kadromuz açıklandı

Şenol Güneş, A Milli Takımımızın EURO 2020 aday kadrosunu açıkladı.

EURO2020 aday kadromuz açıklandı
14 Mayıs 2021 - 11:28
A Milli Takımımızın EURO2020 aday kadrosu açıklandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, TFF'nin Youtube kanalı üzerinden düzenlediği basın toplantısında EURO2020 aday kadromuzu açıkladı.

Şenol Güneş basın toplantısına kısa bir değerlendirme ile başlarken, ''Kadromuz 30 kişi olacak, 18 Mayıs'ta Antalya'da kampa gireceğiz. 10 Haziran'da Roma'ya gideceğiz, 11 Haziran'da ilk maçımıza çıkacağız. Türkiye kazanırsa, biz de kazanacağız ilkemiz var. Türkiye için kazanmak istiyoruz. Büyük hayallerimiz iiçin büyük adımlar atmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

A Milli Takımımızın EURO 2020 aday kadrosu

Kaleci:
Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Gökhan Akkan

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Merih Demiral, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan Orkun Kökçü, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı

Forvet: Cengiz Ünder, Efecan Karaca, Halil Akbunar, Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Halil Dervişoğlu

EURO 2020 maç programımız

Türkiye, EURO2020'nin açılış maçında İtalya ile Roma'da karşı karşıya gelecek. A Grubu'nda yer alan A Milli Takımımız İtalya maçının ardından Galler ve İsviçre ile karşılaşacak.

Milli Takımımız EURO2020 öncesi iki de hazırlık maçı oynayacak. 3 Haziran Perşembe günü Moldova ile oynayacak Türkiye, 27 Mayıs'ta Azerbaycan, 31 Mayıs'ta ise Kuzey İrlanda ile karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum