''Ezber bozan bir teknik direktör''

Bu sezon Aytemiz Alanyaspor'da başarılı işlere imza atan Çağdaş Atan ile ilgili Uğur Meleke ''ezber bozan teknik direktör'' ifadelerini kullandı.

''Ezber bozan bir teknik direktör''
10 Mart 2021 - 15:22
Gazeteci Uğur Meleke, bu sezon Süper Lig'deki performansıyla dikkat çeken Aytemiz Alanyaspor'u çalıştıran Çağdaş Atan'ın 'ezber bozan' bir teknik adam olduğunu dile getirdi.

beIN SPORTS'ta yayınlanan beIN MANŞET programında konuşan Uğur Meleke, Çağdaş Atan'ın Alanyaspor'daki başarısından övgü dolu sözlerle bahsetti.

Uğur Meleke, genç teknik adamla ilgili ''Çağdaş Atan'ın düşük bütçeli bir takımla farklı bir şeyler yapmayı başarıyor. Süper Lig'de Çağdaş Atanlı Aytemiz Alanyaspor'un  Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ı ile Ömer Erdoğan'ın Atakaş Hatayspor'u gibi bir teknik direktör takımı. Çağdaş Atan, hedefi çok doğru bir yere koydu ve Fatih Terim'den sonra Avrupa'nın beş büyük ligine teknik direktör gönderemiyoruz, bu ben olmak istiyorum diyerek hedefi çok doğru bir yere koydu. Madem bu hedefi koydun, o zaman ezber boz. Bu anlamda Çağdaş Atan, ezber bozan bir hoca'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum