F.Bahçe'de tam 6 ayrılık!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Devre arası transfer döneminde kadrosuna Jayden Oosterwolde'yi katan sarı lacivertlilerde gündem teklif gelen isimler. Sarı-lacivertlilerde birçok isme teklif gelirken, ayrılacak isimler ve zamanı belli oldu.

F.Bahçe'de tam 6 ayrılık!
02 Mart 2023 - 12:59 - Güncelleme: 02 Mart 2023 - 13:04
Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor.

Devre arası transfer döneminde kadrosuna Jayden Oosterwolde'yi katan sarı lacivertlilerde gündem teklif gelen isimler.

Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alsa da sezonun kalan bölümüne umutla bakıyor.

Son 5 maçından 4 galibiyet ve 1 beraberlik çıkararak yarıştaki iddiasını sürdüren sarılacivertliler, sezon sonunda şampiyonluğun geleceğine inanıyor.

Fenerbahçe yönetimi bu nedenle, ara transfer döneminde başta Enner Valencia, Ferdi Kadıoğlu ve Diego Rossi olmak üzere birçok yıldıza gelen teklifi geri çevirdi.

Kulüplerden oyuncularına gelen talepleri değerlendirmeyi sezon sonuna erteleyen sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç, takıma, "Şampiyonluk yaşayacağız, ayrılmak yok" mesajını verdi.

Teklif gelen isimler

Attila Szalai: Zenit ve West Ham United, Macar stoperle yakından ilgilendi. Önerilen rakamlar da oldukça tatmin ediciydi. Özellikle Rus ekibi, 15 milyon Euro teklifte bulundu.

Osayi-Samuel: Yeniden İngiltere'de forma giymek isteyen Nijeryalı sağ beke 2 Premier Lig takımı talip oldu. 25 yaşındaki futbolcu, haziranda kesin olarak ayrılacak.

Ferdi Kadıoğlu: Milli futbolcu için en istekli kulüp İtalya ekibi Napoli. Çizme temsilcisi, 23 yaşındaki oyuncunun transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı ancak "Şimdi olmaz, sezon sonunda gelin" yanıtını aldı.

Miguel Crespo: Portekizli orta saha için İspanyol devi Atletico Madrid, 7 milyon Euro civarında bir teklifle geldi. Sarı lacivertlilerin beklentisi en az 10 milyon Euro'ydu. İspanyolların sezon sonu yeni bir rakam önermesi bekleniyor.

Diego Rossi: Daha önce Fenerbahçe'ye iki teklif sunan Brezilya takımı Flamengo, ara transferde bir kez daha nabız yokladı. Teknik direktör Jesus, oyuncuyu bırakmak istemedi. Yönetim de gelen miktarı az bulunca transfer rafa kalktı.

Enner Valencia: Katar ve Brezilya'dan birçok kulübün istediği Ekvadorlu golcü için taliplilere, "Kesin olarak bırakmayacağız" cevabı verildi. Tek sıkıntı sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması ve yönetimin maaşında indirim istemesi.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum