F.Bahçe'den Cornelius hamlesi!

Süper Lig'de yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren kulüpler transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte vites yükseltti. Yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe'nin önceliği yıldız bir golcü almak. Sarı-lacivertliler, uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde olan Andreas Cornelius'a kanca attı. Danimarkalı forvet için 3.5 milyon euro öneren Kanarya, 5 milyon euro isteyen Parma ile pazarlık halinde. Öte yandan bordo-mavililerin de son bir teklif yapabileceği öğrenildi.

F.Bahçe'den Cornelius hamlesi!
05 Haziran 2021 - 12:00
Transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala kulüpler çalışmalarına devam ediyor. Her transfer döneminde olduğu gibi bu yaz da Süper Lig'in devleri arasında kıyasıya yarışlar yaşanacak gibi görünüyor. Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'un listesindeki golcü için teklif yaptığı ifade edildi. 

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Trabzonspor transferde karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde yer alan Andreas Cornelius için resmen devreye girdi. Fenerbahçe yönetimi hem Danimarkalı forvetin menajeri hem de Parma kulübü ile görüşmelere başladı.

Transferde ısrarcı

Yeni sezon öncesi 2 forvet takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin Cornelius konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Parma'ya 3.5 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon tecrübeli yıldızı 6 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla Atalanta'dan kiralayan Parma'nın rakamı az bulduğu ve en az 5 milyon euro istediği ifade ediliyor.

Yeni hamle yapacak

Trabzonspor cephesinin de birkaç gün içinde Cornelius için yeni bir görüşme yapması bekleniyor. Danimarkalı yıldızın yıllık maliyetinin 2.5 milyon euro olduğu da gelen bilgiler arasında.(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum