'F.Bahçe'den teklif almıştım'

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Nicolo Zaniolo, imza sonrası İtalyan basınına ilk röportajını verdi.

'F.Bahçe'den teklif almıştım'
26 Mart 2023 - 16:02
Galatasaray'ın yeni yıldızı Nicolo Zaniolo, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Zaniolo'nun sözleri;

Fenerbahçe'nin teklif yaptığı doğru. Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve onlara söz vermiştim.

5 yıl garanti edemem

Geleceği kimse bilemez. Türkiye'de 5 yıl kalacağımı garanti edemem, bu açık. Ama burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım. Türkiye'de şampiyonluk yaşamak, kupayı kazanmak ve Milli Takım'a geri dönmek istiyorum.

Oliveira ve Mancini ile konuştum

Futbol oynamaya geri dönmem gerekiyordu. Roma'da birlikte oynadığım Sergio Oliveira ile konuştum ve bana ortakım güzel olduğunu, ligin rekabetçi olduğunu söyledi. Sonra Roberto Mancini'yi aradım. O da gitmemi tavsiye etti ve haklıydı.

Ailem ve ben korktuk

Aslında Transfer döneminde sadece Bournemouth ve Galatasaray yoktu. Ama İngiliz ekibini kabul etmediğim için dışlandım ve taraftarlar bunu benden çıkardı. Bazı taraftarlar beni arabayla takip etti, bazıları evime geldi. Ailem ve ben korktuk ve yalnız hissettik. Konuşamadığınız öfkeli insanlardı. O günlerde kötü mesajlar da geldiğimi için cep telefonumu da kapatmıştım.

G.Saray büyük bir kulüp

Türkiye'de futbolun fil mezarlığı olduğu doğru değil. Okan Buruk önderliğinde harika bir takımız. Okan Buruk benim için büyük bir şans çünkü İtalyanca da konuşabiliyor. Eğer Galatasaray bir Serie A takımı olsaydı, üst sıralar için mücadele ederdi. Çok kaliteli hücum oyuncularımız var. Mertens, Torreira, Icardi... Size sadece şunu söyleyeyim, Icardi her zaman görebileceğiniz en iyi santrforlardan biridir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum