F.Bahçe - G.Saray maçının kilit ikilisi

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde kilit oyuncu kimler olabilir? Bu sorunun cevabını aradık...

F.Bahçe - G.Saray maçının kilit ikilisi
06 Şubat 2021 - 01:59 - Güncelleme: 06 Şubat 2021 - 02:14
FUTBOO | Fenerbahçe - Galatasaray derbilerinin hep bir öne çıkan futbolcusu olmuştur. Maçın kaderini değiştiren, derbiyi takımlarına kazandıran futbolcular taraftarları için de aynı bir yere sahip olur. Biz de Kadıköy'de oynanacak derbide iki takımdan kilit futbolcuların kim olabileceğini değerlendirdik.

Fenerbahçe cephesinden başlayacak olursak sarı lacivertli takımda Luiz Gustavo'nun durumu belirsiz ancak oynamaması halinde orta saha için büyük bir dezavantaj olabilir. Böyle olması halinde Ozan Tufan'ın performansı çok daha kritik olacaktır. Fenerbahçe, orta sahada üstünlüğü ele alması için Ozan Tufan'a çok ihtiyacı var. Bu sene kariyerinin belki de en iyi sezonunu geçiren Ozan, sürpriz çıkışları ile de takımının en çok gol katkısı veren oyuncularının başında geliyor. Ozan Tufan'ın performansı Fenerbahçe için derbide de kilit rol oynayabilir. 

Geçen sene Kadıköy'deki derbide...

Galatasaray'da ise geçen sene Kadıköy'de oynanan maçın kahramanlarından birisi Henry Onyekuru olmuştu. Bu sene de Galatasaray'ın en büyük kozlarından birisi Onyekuru olacaktır. Nijeryalı futbolcu, 3. Galatasaray dönemine çok iyi başladı. İlk çektiği 4 şutun 3'ü gol olurken Kadıköy'e de oldukça formda bir şekilde geliyor. Fenerbahçe bekleri ileriye çıkmayı seven futbolculardan oluşuyor. Arkaya koşularıyla Onyekuru, Galatasaray adına derbinin kilit futbolcusu olmaya aday. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum