'F.Bahçe maçını isterdim'

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Avusturya'daki kampta yayıncı kuruluşa konuştu.

'F.Bahçe maçını isterdim'
11 Temmuz 2022 - 20:59
Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, yeni sezon öncesinde Okan Buruk, genç oyuncular ve kariyeri hakkında açıklamalar yaptı.

İşte Fernando Muslera'nın sözleri;

Okan Buruk ile çalışmak çok iyi. Önceden tanıdığım biri. Antrenmanlarda ne yapmak istediğini görebiliyoruz. Çok güzel sinyaller alıyoruz. Ekibiyle birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

Genç kaleciler

Onlar aslında benim oğullarım, kardeşlerim. Okan Kocuk'tan çok memnunum. Batuhan Şen de geçen sezonu çok iyi geçirdi.

3 kelimeyle anlatamam

Galatasaray'ı üç kelimeyle anlatamam. Çok büyük tarihi olan bir takım. Canlı bir tarih bu kulüp. Çok fazlası...

F.Bahçe maçını tekrar yaşamak isterdim

Atmosfer açısından, Süper Final'deki Fenerbahçe deplasmanını o anı, o şampiyonluğu tekrar yaşamayı isterdim. Unutulmaz bir andı. Özellikle iki kulüp arasındaki rekabetten dolayı.

En kötü sezon

Gerçeklerden kaçmayacağız. Geçen sezon, Galatasaray'da geçirdiğim en kötü sezondu. Yunus ve Kerem'in geçen sezonki performanslarından çok memnunum. Bu sezon sıfırdan başlıyoruz. Umarım, geçen sezonki performanslarından sonra özgüvenleri artmıştır.

Türkiye cennet gibi

Uğurcan, Altay ve Ersin'le her zaman konuşuyoruz. Volkan Demirel'le de konuşuyorduk. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Türkiye'nin tekrar Okan Kocuk'un da aralarında olduğu gibi kaliteli kaleciler çıkarması iyi çalışıldığını gösteriyor. Türkiye'de yaşadığımız için çok mutluyuz. İnanılmaz. 11 yıldır buradayız, mutluyuz, insanlar çok cana yakın ve bazen kendimizi cennette sanıyoruz

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum