F.Bahçe mutlu sona yakın

Şampiyonluk hasretini dindirmek için İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarına aralıksız devam eden Fenerbahçe'nin transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip, yıldız futbolcunun transferini bitirmeye çok yaklaştı.

F.Bahçe mutlu sona yakın
04 Ağustos 2023 - 10:48
Transfer dönemine adeta fırtına gibi giren Fenerbahçe gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için yıldız oyuncuları art arda kadrosuna katmıştı. Transfer çalışmalarına ara vermeyen sarı-lacivertli ekipte sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Fenerbahçe’nin, Fransa’nın Marsilya takımından Milli futbolcu Cengiz Ünder’de mutlu sona ulaşmaya yakın olduğu öğrenilmişti. Sarı-Lacivertliler’in, yine aynı ülkeden sol kanada koymak istediği Karl Toko Ekambi’nin transferini de bitirmeye çok yakın olduğu bildirildi.

Lyon’un Lyon’un İsviçre kampı kadrosuna alınmayan 30 yaşındaki futbolcuyla Kanarya’nın her konuda anlaştığı bildirildi. Geçen sezonu Rennes’de kiralık olarak tamamlayan ve kontratı 2024’te bitecek olan 30 yaşındaki futbolcunun, artık imza için kulüplerin anlaşmasını beklediği öğrenildi.

Teklifleri reddetti

Forvet olarak da oynayabilen Kamerunlu yıldızın, transfer piyasasını son dönemde alt üst eden Suudi Arabistan’tan gelen tekliflere olumsuz yanıt verdiği ve Sarı-Lacivertliler’i seçtiği ifade edildi.

Kanarya’nın, Fransız kulübüne yaklaşık 3.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif ettiği ve yakında tarafların ortak noktada buluşacağı vurgulandı. Fransa’da Ligue 1 kariyerindeki 177 maçta 59 kez ağları havalandıran ve 28 de asist yapan Ekambi, geçen sezon toplamda 38 resmi karşılaşmada ise 9 gol atmış ve 4 de asist yapmıştı.(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum