F.Bahçe'nin fikstür avantajı var

"Penaltı gollerinden sonra maçın seyri tamamen değişti"

Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, farklı Fenerbahçe ga

F.Bahçe'nin fikstür avantajı var
20 Ekim 2016 - 09:00

"Penaltı gollerinden sonra maçın seyri tamamen değişti"

Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, farklı Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi.

Maçın kilidini attıkları ilk gol ile açtıklarını söyleyen Mourinho "Fenerbahçe'nin defans hattının güçlü olduğunu biliyorduk.

Maçtan öncede Kjaer-Skrtel ikilisini nasıl geçeriz diye çalışmalar yaptık. İlk golü attıktan sonra oyun bizim için açıldı ve gollerin devamı geldi. Penaltı gollerinden sonra maçın seyri tamamen değişti" dedi. 

Fenerbahçe'nin gruptan çıkma şansının hala sürdüğünü belirten Jose Mourinho "Fenerbahçe bugün kaybetti ama evinde 2 maç daha oynayacak. Bu yüzden Fenerbahçe'nin grupta fikstür avantajı var.

Zorya'nın sadece 1 puanı var ama, onlar da kalan maçlardan alacakları sonuçlara göre gruptan çıkabilir. Herkesin bir üst tura çıkabilmesi muhtemel bir gruptayız. Bu grupta hiçbir şey garanti değil" diye konuştu. 

Mourinho, 3 Kasım'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak rövanş maçı için de "O maçı düşünmek için henüz çok erken.

Fenerbahçe'den önce Chelsea ve Manchester City ile oynayacağız. Bu dakikadan sonra konsantremizi Premier Lig'e çevireceğiz.

Avrupa'da iyi giderken ligde geride kalmak istemiyoruz. O maçları başarıyla geçtikten sonra İstanbul'u düşünmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.