'F.Bahçe'nin kadrosu iyi, kazanacak gücümüz var'

Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

'F.Bahçe'nin kadrosu iyi, kazanacak gücümüz var'
10 Haziran 2023 - 18:58
Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası finalinde karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi konuştu.

İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları;

Bizim için 12. ayı bulan uzun bir süreç. Her sporcu için zor bir sezondu. Takımım bence iyi iş çıkardı. Ligi iyi bitirdik. Kupada finaldeyiz. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Maçı kazanıp, kulümüzün Avrupa kupalarına katılma geleneğini devam ettirmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum.

İnşallah kazanan biz oluruz

Bizim için çok önemli Avrupa kupalarına katılmak. Geçen sene geldiğimizden beri önemli işler başardık. Finali kazanmak ve takımımızı tekrar Avrupa'ya götürmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük sivili toplum örgütü. Önemli olan sahada dostça, hak edenin kazandığı bir maç olması. İnşallah kazanan biz oluruz.

Kolay maç olmayacak

Rakibin çok güçlü yönleri var, eksikleri var. Elimden geldiğinde takımımı hazırlamaya çalıştım. Kolay maç olmayacak. Fenerbahçe'nin çok iyi kadrosu var. Biz de son dönemde iyi işler yaptık. Takımımı hazırladım, kafamızda bir senaryo var. Umarım gerçekleşir ve kazanan biz oluruz

Güçlü bir takımız

Karşınızda önemli, büyük bir takım var. Bu finalleri çok oynamış bir takım Fenerbahçe. Fenerbahçe güçlü bir takım ama biz de güçlü bir takımız. Her iki takımın da oyuncuların motive olması gereken yer, ülkemizde 3 kupa var. Bir tanesini Galatasaray kazandı. 2 kupa hala boşta duruyor. Bu iki kupayı kazanabilecek iki tane takım var, biz ve Fenerbahçe. Bizim hedefimiz bu maçı kazanmak ve  Avrupa kupalarına katılmak ve sonrasında Süper Kupa'yı kazanmak. İki takım oyuncuları da böyle düşünürse keyifli bir maç ortaya çıkacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum