F.Bahçe Ş.Ligi standartlarında

UEFA Avrupa Ligi'nde Old Trafford'da, Ukrayna ekibi Zorya'yı 1-0 mağlup eden Premier Lig ekibi Manchester United'da menajer Jose Mourinho, maçın ardından açıklamala

F.Bahçe Ş.Ligi standartlarında
30 Eylül 2016 - 09:00

UEFA Avrupa Ligi'nde Old Trafford'da, Ukrayna ekibi Zorya'yı 1-0 mağlup eden Premier Lig ekibi Manchester United'da menajer Jose Mourinho, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Old Trafford'da, Ukrayna ekibi Zorya'yı 1-0 mağlup eden İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da menajer Jose Mourinho, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Premier Lig'de 17 Ekim tarihindeLiverpool ile karşılaşacak olan Manchester United, 3 gün sonrası 20 Ekim'de ise evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. İngiliz ekibi, Fenerbahçe maçından 3 gün sonra ise 23 Ekim'de Chelsea ile oynayacak.

"LIVERPOOL, FENERBAHÇE, İKİ GÜÇLÜ EKİPLE OYNAYACAĞIZ"

Zorlu fikstürden yakınan Jose Mourinho, "Liverpool maçını cumartesi veya pazar günü oynayabilirdik ancak pazartesi oynayacağız. Çok iyi bir durum olmayacak çünkü Pazartesi Liverpool'dan sonra Perşembe Fenerbahçe maçı var, iki güçlü ekiple oynayacağız. Fenerbahçe de Feyenoord da Şampiyonlar Ligi standartlarında" şeklinde konuştu.

Haber: Fanatik