F.Bahçe transferde durmuyor!

Cengiz Ünder ve Fred'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarında hız kesmedi. Sarı-lacivertlilerin 2 yeni oyuncuyu daha renklerine bağlamaya hazırlandığı ortaya çıktı.

F.Bahçe transferde durmuyor!
13 Ağustos 2023 - 09:48
Fenerbahçe'de kurmaylar son dönemde transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertliler, Marsilya'dan Cengiz Ünder ile birlikte Manchester United'den Fred'i renklerine bağladı. Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'nin 2 yeni yıldızı daha renklerine bağlamayı hedeflediği öğrenildi.

Süper Lig devinde transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Avrupa'da da beklenen başarılara imza atmayı hedeflediği ortaya çıktı. 

Sırada Livakovic var

Sarı-lacivertliler kısa süre içinde kaleci transferini de açıklamaya hazırlanıyor. Dinamo Zagreb’in Avrupa kupası maçı sonrası Dominik Livakovic de İstanbul’a getirilecek.

Ndombele'de görüşmeler olumlu

Orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe, Tottenham forması giyen 26 yaşındaki Tanguy Ndombele için resmi teklif yaptı. İki kulüp arasındaki görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Maddi konularda anlaşma sağlanırsa Ndombele de kadroya katılacak.

Fenerbahçe’nin bu transferlerin ardından durmaya niyeti yok. Şampiyonluk için her bölgede en kaliteli oyunculara sahip olmak isteyen yönetim transferin son gününe kadar çalışacak. İhtiyaçlar doğrultusunda fırsat transferleri takip edilecek. Yakın zamanda ligimizde Ghezzal ve İcardi iki fırsat hamlesi olarak son günlerde Beşiktaş ve Galatasaray tarafından transfer edilmişti. Bu oyuncular takımlarının şampiyonluklarında büyük rol oynamışlardı.(Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum