F.Bahçe'ye bir şok da İddia'dan

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki kötü gidişatı, İddaa risk yönetiminin tavrında da önemli değişikliklere neden oldu

F.Bahçe'ye bir şok da İddia'dan
17 Ekim 2016 - 09:00

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki kötü gidişatı, İddaa risk yönetiminin tavrında da önemli değişikliklere neden oldu. Sarı-Lacivertli ekibin şampiyonluk oranı hayli yükseldi.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in henüz 7.haftasında sadece 9 puan toplayıp, 12 puan birden kaybetmesi İddaa risk yönetimin de radikal bir karara itti. İddaa yönetimiFenerbahçe Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası Sarı-Lacivertli ekibin şampiyonluk bahsindeki oranını oldukça yukarılara çekti.

Süper Lig'in 7. haftasının ardından uzun vadeli şampiyonluk oranlarını revize eden iddaa yönetimi, Fenerbahçe'nin mutlu sona ulaşmasına 4.25'lik hayli yüksek bir oran belirledi. Fenerbahçe sezona başlarken şampiyonluk oranı 2.40'tı ve Sarı-Lacivertliler 1 numaralı favori konumundaydı. Aynı dönemde Beşiktaş'ın oranı 2.60, Galatasaray'ın oranı ise 4.00'tü.

Beşiktaş hala favori

Şampiyonluk iddiası bulunan ekiplerden Beşiktaş hala favori konumda görünürken, Siyah-Beyazlılar'ın oranı 2.00 olarak belirlendi. Galatasaray'ın zafere gitme ihtimali ise 2.70 olarak belirlendi.

Diğer şampiyonluk oranları ise şöyle:

Başakşehir 9.00

Bursaspor 22.00

Trabzonspor 30.00

: Fanatik

Manchester United Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?