Falcao'nun gidebileceği 5 ülke

Galatasaray'da bu sezon sakatlıkları nedeniyle beklentileri bir türlü karşılayamayan Radamel Falcao'nun ayrılığı gündemde. İşte Kolombiyalı golcünün gidebileceği 5 ülke...

Falcao'nun gidebileceği 5 ülke
02 Ağustos 2021 - 17:39 - Güncelleme: 02 Ağustos 2021 - 18:55
Galatasaray'da en çok maaş alan futbolcu olarak dikkat çeken Radamel Falcao'nun sarı kırmızılı kulüp ile yolları ayrılma noktasına geldi. Başkan Burak Elmas, Falcao ile konuştuğunu ve kendilerine bu yüksek ücretleri ödemelerinin mümkün olmadığını söyledi. Galatasaray Başkanı, ''Konuştuk, kendisine kulüp bulmasını istedik'' dediği Falcao, Galatasaray'dan ayrılması halinde nereye gidebilir?

Kolombiyalı yıldız hakkında yapılan bu son açıklamanın ardından ayrılık yakın gözüküyor. İşte Radamel Falcao'nun gidebileceği takımlar;

Inter Miami

Radamel Falcao için en ciddi aday olarak gözüküyor. David Beckham'ın başkanlığını yaptığı Inter Miami'de taraftarlar da Falcao'yu çok istiyor. Hatta geçen sezon formalarını bile basmışlar ve takımın antrenmanına öyle gitmişlerdi. Beckham'a adeta 'Başkanım bu oyuncuyu alın' mesajı veriyorlardı. Beckham da Amerika'ya bir yıldız futbolcu getirme sözü vermişti. Takımı şu an çok kötü ilerliyor. Bir yıldız transferi ile bu kötü tabloyu unutturabilir. Falcao bu durum için güzel bir hamle... Kolombiyalı da kariyerinin sonunda Amerika gören futbolcular kervanına katılabilir.

Boca Juniors

Falcao, kariyerinde ilk patlamayı Arjantin'de River Plate takımında yapmıştı. Sonunu da Arjantin'de getirebilir mi? Boca, eski ünlü futbolcuları kadrosuna katmayı seviyor. Tevez, Riquelme gibi... Falcao ile de geçtiğimiz sezonlarda ilgilenmişlerdi. Başkanları doğrulamış ancak maaşının çok yüksek olduğundan bahsetmişti. Eğer maaş konusunda anlaşırlarsa neden olmasın?

Suudi Arabistan - Birleşik Arap Emirlikleri

Kolombiyalı forvetin Galatasaray'a yakın, hatta ondan da yüksek maaş alabileceği tek yer Arabistan gibi gözüküyor. Suudi Arabistan veya Birleşik Arap Emirlikleri takımları, son yıllarda Türkiye'den transfer yapmayı da çok seviyor. Galatasaray'a gelmeden önce Suudi Arabistan takımlarından teklif aldığını söylemişti. Birleşik Arap Emirlikleri'nden de Al Wahda takımının kendisini istediği belirtiliyor. Yüksek maaşlı sürpriz bir son da yapabilir.

Fransa

Ligue 1'ı oldukça yakından biliyor. Fransız futbolu da onu yakından tanıyor... Monaco formasıyla attığı goller hala hafızalarda. Tekrar Ligue 1 neden olmasın? Rennes veya Nice gibi ileriye dönük yatırım yapan kulüpler, Falcao'nun maaşının hepsini olmasa da bir bölümünü karşılayacak durumda. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum