Falcao'ya MLS'ten transfer teklifi

Galatasaray'ın 34 yaşındaki golcüsü Radamel Falcao'nun, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS temsilcisi Inter Miami'den gelen teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Falcao'ya MLS'ten transfer teklifi
02 Haziran 2020 - 15:04

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'ya şimdiden MLS ve Arap Yarımadası'ndan teklifler gelmeye başladı.

Transfer dönemi kısa bir süre önce açılmasına rağmen Falcao'ya MLS ekiplerinden Inter Miami'den bir teklif geldiği ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan haberde, David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami, Kolombiyalı yıldıza bir transfer teklifi götürdü ancak Falcao kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediği için bu teklifi kabul etmedi.

'İstanbul ve Galatasaray'da mutluyum'

Haberde Katar ve Çin'den gelen teklifleri de değerlendirmeye almayan Falcao'nun, "Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Burada bir hedefim var. Ailem İstanbul'da mutlu. Çin ya da Katar'a gitmek istemiyorum" sözlerine yer verildi. Golcü oyuncu ile özellikle Al Sadd ve Al Hilal'in de ilgilendiği ifade edilmişti fakat Falcao, mutlu olduğu Galatasaray ve İstanbul'da kalmak istediğini dile getirdi. 

Sezon başında Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeneden kadrosuna kattığı Falcao, Süper Lig'de sakatlıklarından dolayı 14 maçta forma giyse de, 9 gole imza atma başarısı gösterdi.

34 yaşındaki Falcao, Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 20 maça çıkarken, 10 gole imza attı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum