Fantasy Premier League 27. hafta kadro tercihleri

Fantasy Premier League'de geçtiğimiz hafta güvendiğimiz oyuncular bizleri üzmüş olsa da küsmek yok, yeni kadroları hemen kuruyoruz.

Fantasy Premier League 27. hafta kadro tercihleri
06 Mart 2021 - 00:10 - Güncelleme: 06 Mart 2021 - 01:46
FUTBOO | Fantasy Premier League'de çift maç haftası umduğumuz gibi geçmedi. Fernandes ve Salah'ın gol veya asist yapamadığı çift hafta mı olurmuş? Bizi üzen bir haftayı geride bırakıyoruz ama moral bozmaya gerek yok.

Bu hafta sadece Manchester City ve Southampton çift maç oynayacak. City'den zaten 3 oyuncu kadroya alıyoruz. Tabii Pep Guardiola rotasyon kararları ile bizi yine üzebilir. Onu baştan uyaralım. City'den oyuncu almayı düşünüyorsanız aklınıza Guardiola gelsin. 

Kadroda sürpriz tercihler

City'den biz bu hafta savunma için Dias, orta sahaya ise De Bruyne ve İlkay Gündoğan'ı öneriyoruz. De Bruyne sakatlıktan yeni çıktı ve maç ritmini bulması için daha çok dakika alabilir. Bu da iki maçta da oynayabileceğini gösterir gibi. İlkay ve Dias da zaten Guardiola'nın kolay kolay vazgeçmediği isimlerden. Creswell bu sezonun en çok puan toplayan savunma oyuncusu, onu kesmek zor. Sürprizlerimiz ise Reguilon ve Maitland-Niles. Hem gol yememe hem de gol katkısı bulunan futbolcular.

Hiç düşünmezdik ama...

Bu hafta biraz sürprizler yapalım dedik. Jesse Lingard gibi. Kendisini kadromuza ekleyeceğimizi hiç düşünmezdik aslında ama West Ham'da müthiş bir çıkış içinde ve çok formda. Hücumda ise Kane ve Watkins'ten goller bekliyoruz. Ings'i de çift maç oynayacak diye ekledik.

İşte bu haftaki kadro tercihlerimiz;

Kaleci: Schmeichel (5.5)
Savunma: Reguilon (5.5), Dias (6.1), Maitland-Niles (4.6), Creswell (5.8)
Orta saha: De Bruyne (11.8), Lingard (6.0), İlkay Gündoğan (6.2), 
Forvet: Watkins (6.6), Kane (11.1), Ings (8.4)

YORUMLAR

  • 0 Yorum