Fantasy Premier League'de 4. hafta

Fantasy Premier League'de 4. haftanın kadro tercihlerine göz atıyoruz...

Fantasy Premier League'de 4. hafta
03 Ekim 2020 - 01:12
FUTBOO | Premier League'in ilk haftalarında sürpriz sonuçlara imza atıldı. Tabii bu durumda Fantasy Premier League'de kadrolar da etkilendi. Eğer ilk 3 haftada kötü puanlar aldıysanız canınızı sıkmayın, daha oynanacak çok hafta var. Daha çok şey değişecektir.

4. haftaya girerken Fantasy Premier League'de bize göre 'en seçilebilecek' kadroyu değerlendirdik. İşte bizim kadromuz...

Kaleci: Alex McCarthy

Geçen hafta kalesine gole kapatan Southampton kalecisine bu hafta da güveniyoruz.

Defans: Timothy Castagne, Roman Saiss, Jimmy Dunne

Castagne, Leicester'a çok iyi bir giriş yaptı. Şu ana kadar her maçta gole katkısı var. Saiss de stoperde geçit vermiyor, o da güven veriyor. Burnley ise zaten defansif oynayan bir takım ve çok uygun fiyatlı olması sebebiyle Dunne denebilecek bir isim.

Orta saha: Rahem Sterling, Adama Traore, Harvey Barnes, Sadio Mane

4'lü orta sahamızda her biri gole dönük isimler. Geçen hafta 5 yiyen City'den bu hafta bir patlama bekliyoruz. Bu da Sterling için gol demek. Sadio Mane'nin de boş geçmeyeceğini düşünüyoruz. Tıpkı geçen maç gibi. Barnes ve Traore ise gol ve asiste yakın oyuncular.

Forvet: Dominic Calvert-Lewin, Danny Ings, Raul Jimenez

Forvet hattımız en güvendiğimiz yerlerden biri bu hafta. Calvert-Lewin şu anda ligin en golcüsü. Aşırı formda. Danny Ings'i zaten durdurabilen yok. Jimenez geçen haftayı boş geçti ama bu hafta Fulham karşısında kendini affettirecek diye düşünüyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum