Faroe Adaları-Türkiye muhtemel 11'ler

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi C Ligi altıncı maçında Faroe Adaları ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Faroe Adaları-Türkiye muhtemel 11'ler
25 Eylül 2022 - 03:59
UEFA Uluslar Ligi C Ligi altıncı maçında Faroe Adaları ile Türkiye karşı karşıya gelecek. 

Torsvollur Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı mücadele saat 21:45'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Ukraynalı hakem Serhiy Boiko yönetecek.

Faroe Adaları-Türkiye muhtemel 11'ler

Faroe Adaları: Nielsen, Sörensen, Askham, Vatnhamar, Davidsen, Bjartalid, Andreasen, Joensen, Olsen, Edmundsson, Olsen

Türkiye: Uğurcan, Ferdi, Kaan, Ozan, Rıdvan, İsmail Yüksek, İrfan Can, Serdar Gürler, Yunus Akgün, Berkay Özcan, Serdar Dursun

B Ligi'ne yükseldik

A Milli Takım, Macaritan, Rusya ve Sırbistan'ın yer aldığı grupta 6 maçta 6 puan toplayabildi ve son sırada kalarak B Ligi'ne veda etti. Bu karşılaşmalarda 6 gol atarken kalemizde 8 gol gördük. C Ligi'ne Faroe Adaları'nı konuk ederek başlayan Ay-yıldızlılar sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. İkinci karşılaşmada ise Litvanya engeli 6-0 ile geçildi. Sonrasında Lüksemburg'a konuk olan milliler, bu maçı da 2-0 kazanarak ve 3'te 3 yaptı. Son maçta ise Litvanya'yı da 2-0 yenerek 4 galibiyetle zirvede yer aldılar. Bu 4 maçta 14 gol kaydeden A Milli Takım, henüz kalesinde gol görmemişti. Ancak son maçta Lüksemburg ile 3-3 berabere kalındı. Bu sonuca karşın Milliler, B Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Aday kadroda 5 değişiklik

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son maçına Pazar günü Faroe Adaları karşısında çıkacak olan Milli Takım'ın kadrosundan değişiklikler oldu. Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Orkun Kökçü, Enes Ünal ve Cengiz Ünder kadrodan çıkarılırken Cenk Özkaçar, Ravil Tagir, Berkay Özcan ve Umut Bozok kadroya dahil edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum