Fatih Tekke: "En iyi transfer Burak Yılmaz"

Trabzonspor'un eski futbolcusu Fatih Tekke gündeme ve Trabzonspor'a dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke: "En iyi transfer Burak Yılmaz"
23 Ağustos 2017 - 17:51

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giyen ve Trabzonspor'un efsanelerinden sayılan Fatih Tekke gündeme ve Trabzonspor'a dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Fatih Tekke, Trabzonspor'da yeni transferlerin takıma alışma sürecine ihtiyaç duyduklarını belirterek "Biraz sabretmek lazım. Tüm bunları göz önüne alarak şunu söyleyebilirim ki en etkin transfer Burak Yılmaz gözüküyor. Çok iyi başladı" dedi.

"Fenerbahçe maçında hücuma çıkamadık"

Trabzonspor'un iki haftada aldığı 4 puanı da değerlendiren Fatih Tekke "Performans olarak benim iki haftalık izlenimim benim beklentimin altında olsa da yine de normal diyebilirim. Mevkisel olarak eksikler de göze çarpıyor. Özellikle hızlı hücuma çıkmada sorunlar yaşanıyor. Son maçta Burak sakatlandı ve oyundan çıktı. Ciddi problemler yaşadık, hücuma çıkamadık. Özellikle hücum hattındaki kenar oyuncularının daha hızlı, daha sprinter tarzında oyuncular olması gerektiğine inanıyorum" dedi.

Fatih Tekke, Trabzonspor'a transfer olacağı iddia edilen Selçuk İnan hakkındaki soruya ise "Buraya hizmeti geçmiş bir kardeşimiz Selçuk. Futbol tek başına oynanan, bireysel bir oyun değil, yanınıza iyi bir eş bulduğunuzda iyi oynayabildiğiniz bir oyun. Herkes biliyor ki Burak ve Selçuk iyi anlaşan bir ikiliydi. Gelirse faydası olur mu? Kısa süreli evet fakat ben Trabzonspor'un transfer yapış şeklini çok doğru bulmuyorum. Kısa süreli planda maliyet çok ciddi. Selçuk beni yanlış anlamasın, Selçuk ya da bir başkası değil. Daha genç, dinamik ve ileriye dönük yetenekli oyuncular bulunmalı diye düşünüyorum." cevabını verdi.

Trabzonspor'un formasını giymiş biri olarak saygıyı hak ettiğini söyleyen Fatih Tekke sözlerini şöyle tamamladı: "

"Trabzonspor ne zaman çağırsa gideceğiz elbette. Ama bu takımın formasını giymiş insanlar olarak saygıyı hak ediyoruz. Bu saygıyı görmek bizim için önemli. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Bu bugün olmaz, yarın olur. Bu her dönem konuşuluyor ama ben bir teknik adamım. Allah bize bu ülkede birçok oyuncunun önüne geçmeyi nasip etti. En azından başarı anlamında kupalar kaldırttı. Hocalıkta da bu işi iyi yapacağımı düşünüyorum ama bir senedir telefonum çalmıyor. Bunun sebebini kendime soruyorum, zannediyorum ki sistem kusuyor."

YORUMLAR

  • 0 Yorum