Fatih Tekke: 'Galatasaray'ın sorunu...'

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, beIN SPORTS'a verdiği röportajda Fenerbahçe ve Galatasaray maçları hakkında da yorumlarda bulundu.

Fatih Tekke: 'Galatasaray'ın sorunu...'
12 Mayıs 2023 - 23:20
İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, beIN SPORTS'a verdiği röportajda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Fatih Tekke, Fenerbahçe'den aldıkları 1 puanı ve Galatasaray'a karşı oynayacakları maçı değerlendirdi.

Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldıkları maçı değerlendiren Tekke, ''Özellikle Fenerbahçe maçı çok ciddi bir performans, 3 tane pozisyona giriyorsun 3 tane gol atıyorsun. Böyle bir ambiyansta bu çocukları alkışlamak lazım. Ekstra bir puandı'' dedi.

Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında da konuşan Fatih Tekke, ''Genelde aynı tarz oynamaya çalışan yetenekli bir takım. Galatasaray'dan puan ya da puanlar almak çok özel bir şey olacak. Galatasaray gibi takımlara karşı oyuncu profiliniz uygun olsa bana göre topa sahip olmanız lazım. Pas oyunu oynamanız lazım. Bence Galatasaray'ın en büyük problemi yaptıkları çok ciddi düzenli olmayan baskı. Ama çok cesurca hücumları var. Bazen sağ bek, sol bek herkes hücumda. Oradaki oyuncular da yetenekli. Buna tabi 2-3 planla hazırlanıyoruz. Çok zor kolay değil ama onları şaşırtmamız lazım. Galatasaray'dan alacağımız 3 puan veya 1 puan bizim ligde kalma umudumuzu çok çok daha arttıracak'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum