Fatih Terim, 5 oyuncuyu kampa istemedi

Galatasaray'da gelecek sezon hazırlıkları devam ederken, sarı-kırmızılılar çok sıkışık bir fikstürde hem lige başlayıp hem de UEFA Avrupa Ligi'nde 3 ön eleme maçı oynayacak. Teknik direktör Fatih Terim takımı kampta buna göre hazırlamanın planlarını yaparken, yönetimden 5 yıldızın kampa alınmamasını istedi.

Fatih Terim, 5 oyuncuyu kampa istemedi
04 Ağustos 2020 - 11:31 - Güncelleme: 04 Ağustos 2020 - 11:34
Galatasaray'da yeni sezon için planlamalar devam ediyor. Fatih Terim, kadrodan ayrılan oyuncuların yerlerinin dolmasını isterken, ayrılacak oyuncularla ilgili de son kararını verdi.

Sabah'ın haberine göre tekliflerin gelmesi halinde Belhanda ve Sofiane Feghouli'nin de ayrılma ihtimali var ancak Terim bu isimlerden daha önce kampta yer alamayacak isimleri belirledi.
 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gelecek pazartesi günü başlaması planlanan yeni sezon hazırlıklarında; Emre Taşdemir, Şener, Birhan, Babel ve Jimmy Durmaz'ın yer almasını istemedi.

Kulüpten bu oyunculara kendilerine kulüp bulmaları için mesaj gönderildi. Bu hafta içinde sözleşmesi uzatılması beklenen Donk'un ise kampta yer alacağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum