Fatih Terim: 'Bu iş böyle gitmez'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe'yi 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Fatih Terim: 'Bu iş böyle gitmez'
18 Temmuz 2020 - 22:04

Süper Lig'de Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek 8 maçlık galibiyet hasretine son veren Fatih Terim, maç sonunda ciddi sorunlarının olduğunu vurguladı.

'Probleme yol açtı'

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Maçtan önce de demiştim, uçlarda yaşıyoruz diye... Oyunu bütün haliyle domine eden bir Galatasaray'ın kazanamaması oyuncularda mental açıdan probleme yol açtı. İlk yarıda topu tutamayan oyuncularımız oldu. Bu hepsi o kazanamama travmasıydı. Genel olarak oyunu oynayan, gol pozisyonları bulan bir Galatasaray vardı. Göztepe de iyi mücadele etti" dedi.

'Asıl yarayı nasıl kapatabiliriz...'

Fatih Terim sözlerini, "İhtar çekenlerin için yönetim açıklama yaptı. Onların çoğu yönetimsel konular. Yönetim zaten açıklamalar yapıyor. Maddi, manevi bir sürü konumuz var. İstikbal günümüz değil, önümüzdeki yılların sıkıntısı var. Bunları aşmamız lazım. Çok sert, ısrarla üzerinde durmamız gereken sorunları iyi planlamamız lazım. Geçen sene böyle gitmez dedim ama kimse 'Bu adam niye böyle diyor?' diye sormadı. Bu çok aşikardı. Bu ekonomik durumda, hele pandemiden sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılmak küçük bir pansuman yapabilir ama asıl yarayı nasıl kapatabiliriz bunları düşünmemiz lazım." ifadeleriyle sürdürdü.

Radamel Falcao açıklaması

Radamel Falcao hakkında da açıklama yapan tecrübeli teknik adam, "Muhakkak ki Falcao gibi bir oyuncunun sürekli oynaması hepimizin isteğidir. Oynadığı zaman skor katkısı yapar. Maalesef sakatlıklar nedeniyle bu sene kendisinden faydalanamadık" şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum